Ut av komfortsonen

https://ragnhilds.no/produkt/birdie-jakke/

Det å være «modell» for sin egen nettbutikk, satt veldig langt inne. Jeg måtte skikkelig jobbe med meg selv. Det ble høy puls, og ett skrekkslagent øyeblikk, første gang jeg la ut ett innlegg. Du kjenner nok følelsen.

Tidligere har jeg brukt utstillingsdukker. Siste dukken jeg bestilte, såg så lekker ut på bildet. Men kom an når jeg fikk den hjem… Radmager som få. Klærne hang og slang, og det i str S. Nei, her måtte noe gjøres.

https://ragnhilds.no/produkt/dena-kjole-3/

Det var bare å hive seg ut i det. Gå ut av komfortsonen.. og rett og slett hoppe i det.

Som sagt, i begynnelsen var det grusomt. Du vett den der «buruglen » som sitter på skulderen og snakker.. du er ikke bra nok, god nok, fin nok, høy nok osv..

Nei, jeg er ikke 180 høy, jeg er ikke 20 lenger, jeg er en helt vanlig dame som elsker fine klær, som vil hjelpe andre å finne klær som de trives i. Klær som er spreke,tøffe og behagelige selv om en bruker str S eller XXL.

https://ragnhilds.no/produkt/nanni-blazer-3/

For to år siden brukte jeg str XL i klær. Pga en personlig krise, har dette nå endret seg. Men uansett størrelse, så vil vi alle se fine ut.

Både soyaconsept og Freequent er merker som er normale i str. De er lekre uansett størrelse. Det er gode kvaliteter, og rimelige plagg. Jeg elsker de !

https://ragnhilds.no/produkt/dollie-cardigan-6/

Nå er jeg så heldig å ha truffet flinke fotograf Ilze Amoline. Hun er rå bak kameraet. Får meg til å skikkelig slappe av, vi har det gøy, og bildene blir superlekre !

https://ragnhilds.no/produkt/cardigan-med-struktur-3/

Sjekk gjerne ut nettbutikken. Send meg en mail, hvis det er noe du trenger hjelp til, eller lurer på.

Ønsker deg en strålende flott dag !! Klem Ragnhild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *