Livets opp og nedturer

God søndag til deg !

Hver dag må en nyte. Plutselig så snur det helt om. Det fikk vi erfare her for to uker siden. Vi mistet en nær venn. Helt plutselig. Såg ikke den komme. Det setter tankene i gang. Så fort snur livet.

Dagen begynte med god frokost, planer for dagen og gode samtaler. Tlf ringer og vi får det triste budskapet. Det var så vanskelig å fatte. Er det mulig.. kommer vi ikke til å ha han i livet vårt mer ? .. Vi ble bare sittende den dagen. Ufattelig at dagen som startet så fin, plutselig snur og blir til ett mareritt. Du vil bare våken opp at dette er kun en drøm…

Livet er hardt og brutalt. Jeg pleier å si at livet er ikke for amatører… det er mange prøvelser en skal igjennom. Heldigvis har vi og oppturer. Da er det viktig å nyte og ta vare på de gode øyeblikkene.

Klarer du å nyte dagen ? Virkelig nyte den ? Eller bare suser du igjennom dagene, og utsetter ting. Det er vel det de fleste av oss gjør. Gjør det senere.. tar det neste uke .. neste mnd . neste år.. Jeg er flink til det. Tror jeg har allverdens tid. Det er så lett å si.. og så fort å glemme. Nyte dagene, ta utfordringene, leve, feire og le..

I dag når eg tok bilde av det nye skjerfet. til nettbutikken , boblet plutselig latteren frem. Det er søndag, nydelig vær og jeg lever. Kjente at det å nyte øyeblikkene.. prøve å finne gleden i de små tingene.. det er lykke.

Skjerfet finner du i nettbutikken her --> https://ragnhilds.no/produkt/ull-skjerf-2/

Har du lyst å titte innom nettbutikken, har vi nå opprydning. Du finner flere gode salgsvarer.  Samt høst/vinter kolleksjonen med deilige gensere i strikk.

https://ragnhilds.no/produktkategori/damekl-r/gensere/

Håper du nyter dagen i dag ! Og husk :

 

vi finner ikke lykken ..

vi skaper den ♥

Klem Ragnhild

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *